Ac4400cw Setup Help

Discussion in 'PlayStation Discussion' started by Manfonse, Dec 31, 2020.

  1. Manfonse

    Manfonse Member

    Joined:
    Aug 8, 2018
    Messages:
    97
    Likes Received:
    86
    Hi,
    I’m whizzing my way through the journey chapters on TSW2 Sand Patch. Next up is Journey 7 on chapter 3. It’s a coal run, it starts me in the cab of a AC4400CW, it doesn’t give me any setup instructions like most previous runs, I just release brakes and try to drive off, but I can’t shift the thing, all brakes are off, I checked the brakes in the 2nd loco, I released them too and it’s in neutral, but I still can’t get the front loco to shift, the field gen is off, so power increases, and eventually the wheels slip and the train shits itself. I must be doing something wrong. Any help? Thanks
     
    • Like Like x 1
  2. sequencer2k16

    sequencer2k16 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 20, 2020
    Messages:
    414
    Likes Received:
    546
    Press the IFD1 button on the display, then press the F3 button to cut-in the brakes,
    F4 button sets the loco to lead and finally save with F6 button.
    Engine run, gen field and fuel pump on.

    Trail locos (if present) should be set to cut-out and trail via the display, do not forget to save with F6 button.
    Engine run, gen field and fuel pump off. ;)
     
    • Like Like x 3
    • Helpful Helpful x 1
  3. Manfonse

    Manfonse Member

    Joined:
    Aug 8, 2018
    Messages:
    97
    Likes Received:
    86
    Thanks
     
    • Like Like x 1

Share This Page