Both 143 Separated From Each Other

Discussion in 'Xbox Discussion' started by bobbobberdd, Oct 5, 2021.

  1. bobbobberdd

    bobbobberdd Well-Known Member

    Joined:
    Sep 10, 2020
    Messages:
    619
    Likes Received:
    889
    I just noticed that my DB BR143 from Dresden-Riesa was Level 1 when I drove a Service after today's update. I looked in the Statistics Menu and see that the two DB BR143 are now listed individually.

    (I already apologize for the poor Quality of the Photos.)

    Nahverkehr Dresden DB BR 143 16334692509473200646901593578781.jpg

    Ruhr Sieg Nord DB BR 143 16334693233675582038788239734448.jpg
     
    • Like Like x 1
  2. JonnE

    JonnE Well-Known Member

    Joined:
    Jan 23, 2020
    Messages:
    352
    Likes Received:
    615
    Ah so maybe it's achievements could finally get working :)
     
  3. Factor41

    Factor41 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 26, 2019
    Messages:
    1,692
    Likes Received:
    2,484
    It's a bit weird, this, because the odd ordering system means they're not even next to each other when you go to see what distance you've done in your driver profile section. Strange that it doesn't happen with any other locos.

    I only drove the 143 for the first time in TSW2 last night so hasn't really affected anything for me. :)
     
  4. Mat_Jam_Ca

    Mat_Jam_Ca Well-Known Member

    Joined:
    Jun 4, 2020
    Messages:
    3,768
    Likes Received:
    7,341
    Both units are named exactly the same, so once at a similar level, it will be impossible to know which one is which.
     
  5. bobbobberdd

    bobbobberdd Well-Known Member

    Joined:
    Sep 10, 2020
    Messages:
    619
    Likes Received:
    889
    No:( 16335261853584237006431594736572.jpg 16335262255586697100909562577085.jpg
     
  6. JonnE

    JonnE Well-Known Member

    Joined:
    Jan 23, 2020
    Messages:
    352
    Likes Received:
    615
    That's quite lame....

    I think the BRD edition should appear at the last livery selection option - in this case the 2nd one - at least that's how the other BRD duplicate rolling stock is displayed on my xbox (Dosto and Talent2).
     
  7. DB628

    DB628 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 10, 2019
    Messages:
    1,613
    Likes Received:
    2,257
    DTG Natster why is the Gamerscore still broken for it
     
    • Like Like x 1
  8. jaf_duman

    jaf_duman Member

    Joined:
    Feb 8, 2020
    Messages:
    58
    Likes Received:
    52
    ... and what is a purpose of adding second DB BR 143 loco? The basis of this game is building your progress using the same locos through different routes.
     
  9. hells.high.lord666

    hells.high.lord666 Active Member

    Joined:
    Jul 9, 2021
    Messages:
    103
    Likes Received:
    62
    I'm not getting that either! They haven't separated any other locos that are on more than one route or different liveried so why they've done it with the 143 is puzzling!
     
  10. hamilton

    hamilton Member

    Joined:
    Feb 15, 2021
    Messages:
    14
    Likes Received:
    32
    There is already a forum regarding the Achievements problem and what we have tried.

    But yes it probably does not work even after the update yesterday, so better all write a ticket to the support, otherwise we wait again a whole year for a fix.

    https://dovetailgames.freshdesk.com/support/home
     
  11. Willowrpe

    Willowrpe Active Member

    Joined:
    Feb 10, 2021
    Messages:
    144
    Likes Received:
    205
    its probably another new bug and was not what they were intending to do
     

Share This Page