Xbox Cant Use My Liveries

Discussion in 'Technical Reports' started by evolution33192, Sep 8, 2020.

  1. evolution33192

    evolution33192 Member

    Joined:
    Jul 6, 2020
    Messages:
    42
    Likes Received:
    51
    Starting tonight I can't use any of my liveries on custom scenarios. And on the timetable I can't use my gp38 liveries at all. Anyone else having this problem?
     
  2. mkennaway

    mkennaway Active Member

    Joined:
    Aug 20, 2020
    Messages:
    105
    Likes Received:
    247
    I have had this on timetable mode quite a few times with allUS locos. Select the loco, select one of my liverys, pick your service and it loads a standard csx livery. Iv found quitting and starting again a few times and it eventually appears. Not sure if your issue is similar?
     
  3. evolution33192

    evolution33192 Member

    Joined:
    Jul 6, 2020
    Messages:
    42
    Likes Received:
    51

    Yes thats it. I tested some more and it seems like its only the gp38
     
  4. mkennaway

    mkennaway Active Member

    Joined:
    Aug 20, 2020
    Messages:
    105
    Likes Received:
    247
    Yeh gp38 and definitely happens with the sd40 with me, I'm not sure it happens so much with the ac4400, when it's not loading is it a livery with 200+ layers? Iv found that simpler liveries nearly always load, the more complex ones iv done is where it seems to not work.
     
  5. maz_62

    maz_62 Active Member

    Joined:
    Aug 17, 2020
    Messages:
    123
    Likes Received:
    79
    Experienced exactly the same issue
     

Share This Page