1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Class 66 Dbs

Discussion in 'Known Issues & Bug Reports' started by AllMore, Oct 25, 2017.

  1. AllMore

    AllMore New Member

    Joined:
    Oct 25, 2017
    Messages:
    4
    Likes Received:
    2
    1. The horn signal doesn't always work.
    2. Sometimes something happens with graphics (lines from under the wheels):
    20171025155756_1.jpg
     
  2. rwaday

    rwaday Active Member

    Joined:
    Dec 12, 2016
    Messages:
    155
    Likes Received:
    54
    In the class 66 tutorial in the start up procedure you can not operate the isolation switch.
     
  3. Daniel Bloch

    Daniel Bloch Well-Known Member

    Joined:
    Dec 14, 2016
    Messages:
    613
    Likes Received:
    1,281
    I dont have a problem with the isolation switch, in the tutorial you can it operate only AFTER you have startet the engine, before the use of it is locked.
     
  4. rwaday

    rwaday Active Member

    Joined:
    Dec 12, 2016
    Messages:
    155
    Likes Received:
    54
    I followed the on screen and voice instructions twice. I completed this when it first was released. I started the engine and it will not highlight with the recticle.
     
    Last edited: Oct 25, 2017
  5. rwaday

    rwaday Active Member

    Joined:
    Dec 12, 2016
    Messages:
    155
    Likes Received:
    54
    Solution: Un ticked GWE in library, re ticked reinstalled all okay now.
     

Share This Page