How To Change Loco Sounds

Discussion in 'General Discussion' started by marmyte, Jun 2, 2019.

Tags:
  1. marmyte

    marmyte New Member

    Joined:
    Jun 2, 2019
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi there,
    I'm new here - Have been playing train simulators for years, but was wondering - can you change the loco sounds in this game, you use to be able to in previous editions. There is nothing in the workshop on steam.
     
  2. Buynot

    Buynot Well-Known Member

    Joined:
    May 5, 2018
    Messages:
    828
    Likes Received:
    2,441
    You can, but only through third party sites like Railworks America.
     
  3. marmyte

    marmyte New Member

    Joined:
    Jun 2, 2019
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    can you change the sounds of a class 37?
     
  4. Buynot

    Buynot Well-Known Member

    Joined:
    May 5, 2018
    Messages:
    828
    Likes Received:
    2,441
    If you can find a sound pack for it, then yes.
     
  5. Cat

    Cat Well-Known Member

    Joined:
    Feb 3, 2018
    Messages:
    1,181
    Likes Received:
    701

Share This Page