1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

How To Change Loco Sounds

Discussion in 'General Discussion' started by marmyte, Jun 2, 2019.

Tags:
  1. marmyte

    marmyte New Member

    Joined:
    Jun 2, 2019
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi there,
    I'm new here - Have been playing train simulators for years, but was wondering - can you change the loco sounds in this game, you use to be able to in previous editions. There is nothing in the workshop on steam.
     
  2. Buynot

    Buynot Well-Known Member

    Joined:
    May 5, 2018
    Messages:
    728
    Likes Received:
    2,049
    You can, but only through third party sites like Railworks America.
     
  3. marmyte

    marmyte New Member

    Joined:
    Jun 2, 2019
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    can you change the sounds of a class 37?
     
  4. Buynot

    Buynot Well-Known Member

    Joined:
    May 5, 2018
    Messages:
    728
    Likes Received:
    2,049
    If you can find a sound pack for it, then yes.
     
  5. Cat

    Cat Well-Known Member

    Joined:
    Feb 3, 2018
    Messages:
    1,181
    Likes Received:
    693

Share This Page