PC Nec Boston Sprinter - F40ph/ctc-3 In-cab Speedometer Not Working

Discussion in 'Technical Reports' started by Dinosbacsi, Oct 5, 2021.

  1. Dinosbacsi

    Dinosbacsi Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2017
    Messages:
    1,944
    Likes Received:
    3,326
    So with today's upade the speedometer in the cab of teh F40PH and the CTC-3 cab car is not working anymore. Instead it just remains blank. I suppose the latest update broke it somehow.
    [​IMG]
    [​IMG]

    I've already mentioned it in the roadmap discussion thread, but I suppose it won't hurt posting it here as well.
     
    • Like Like x 10
    • Helpful Helpful x 1
  2. phillip.good

    phillip.good Well-Known Member

    Joined:
    Sep 23, 2020
    Messages:
    230
    Likes Received:
    293
    It’s the same on PS5 and I cannot understand why more fuss isn’t being made; it frankly makes the route playable if you do not use the HUD
     
    • Like Like x 5
  3. nberneck99

    nberneck99 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 28, 2020
    Messages:
    212
    Likes Received:
    340
    Still doesn’t work
     
    • Like Like x 2
  4. Dinosbacsi

    Dinosbacsi Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2017
    Messages:
    1,944
    Likes Received:
    3,326
    Yes, when yesterday's patch dropped, I was kind of hoping it would be in the patchs notes, but sadly it isn't. So no more Boston Sprinter until it's fixed. I've been playing LIRR instead, lol.
     
    • Like Like x 2
  5. box215

    box215 Active Member

    Joined:
    Mar 30, 2019
    Messages:
    147
    Likes Received:
    123
    Just found out about this glitch trying to run an F40 service
    Very disappointing as it's impossible to run a service with no HUD now
    hopefully DTG acknowledge theyre aware and work on a fix ASAP
     
    • Like Like x 2
  6. Yerolo

    Yerolo Well-Known Member

    Joined:
    Mar 16, 2018
    Messages:
    986
    Likes Received:
    1,993
    Poor Boston-Providence cannot catch a break. Once this is fixed along with the long standing ATC/ACSES issues, it will be a fantastic route
     
    • Like Like x 1
  7. Jinoss17

    Jinoss17 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 21, 2020
    Messages:
    458
    Likes Received:
    1,018
    This is the only route I've never used due to its bugs :/
     
  8. KoeleKoen

    KoeleKoen Well-Known Member

    Joined:
    Apr 28, 2020
    Messages:
    360
    Likes Received:
    676
    The reply i got from support is that they don't know when it will be fixed due to "several contributing factors"
     
    • Like Like x 1
  9. Jinoss17

    Jinoss17 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 21, 2020
    Messages:
    458
    Likes Received:
    1,018
    Well, apparently it worked before the latest update and they don't know how they broke it.
     
  10. box215

    box215 Active Member

    Joined:
    Mar 30, 2019
    Messages:
    147
    Likes Received:
    123
    That's honestly a super disappointing answer
    My guess is we shouldn't expect a fix for this for a couple of months then, at least
     
  11. box215

    box215 Active Member

    Joined:
    Mar 30, 2019
    Messages:
    147
    Likes Received:
    123
    Happy to report this has been fixed
     
    • Like Like x 2

Share This Page