New Diorama - Why Is It Indoors?

Discussion in 'Suggestions' started by bescot, Aug 18, 2021.

  1. bescot

    bescot Well-Known Member

    Joined:
    Dec 14, 2016
    Messages:
    241
    Likes Received:
    352
    I installed the Epic version to see what we've to come UI wise and noticed it's been updated so the train is inside some sort of dark passenger station.

    The whole point of the diorama surely is so we can see exactly what the weather, foliage, skies and lighting is doing? Putting the train indoors just seems, as we say in the Midlands, a bit daft.

    Better still, give us a button to choose a diorama on the same screen?
     
    Last edited: Aug 18, 2021
    • Like Like x 14
  2. stujoy

    stujoy Well-Known Member

    Joined:
    Aug 29, 2019
    Messages:
    4,139
    Likes Received:
    10,305
    That’s a shame. I like seeing the lighting conditions, the weather and how much cloud cover I’m dialling in in the diorama screen.
     
    • Like Like x 3
  3. Mat_Jam_Ca

    Mat_Jam_Ca Well-Known Member

    Joined:
    Jun 4, 2020
    Messages:
    3,756
    Likes Received:
    7,321
    It does seem odd to have the trains in the station.
     
    • Like Like x 1
  4. anarchy99

    anarchy99 Member

    Joined:
    Feb 7, 2021
    Messages:
    37
    Likes Received:
    65
    This was my first reaction at seeing it on streams. Crazy! Thought I would wait until Thursday when I can play it first hand but since you've mentioned, I will back you up on this. I like to see how adjusting the sliders changes the wind on the foliage, how much cloud is in the sky, how much rain I am choosing
     
    • Like Like x 2
  5. CrAzZyKiLLa

    CrAzZyKiLLa Active Member

    Joined:
    Mar 17, 2018
    Messages:
    99
    Likes Received:
    179
    Agreed, its alot harder to now see the weather, cloud cover and lighting changes being indoors. A step back in my opinion.
     
    • Like Like x 4

Share This Page