Powering America Part 1 Problem

Discussion in 'PC Discussion' started by loyomotu, Oct 5, 2021.

  1. loyomotu

    loyomotu New Member

    Joined:
    Oct 4, 2021
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi!
    I wanted to ask you about The Powering America part 1
    Loading coal and towing.
    I reverse, low speed control, remove the independent brake and add traction, the icon above the independent brake lever hangs.
    It's like it's not turned off and the job is not done. What I do wrong? Please tell me.
    they say asian LOVE is the tastiest and most beautiful sounding. you can check it out by looking here https://asianpornpussy.xxx/
     
    Last edited: Nov 19, 2021
  2. chieflongshin

    chieflongshin Well-Known Member

    Joined:
    Jan 4, 2019
    Messages:
    1,503
    Likes Received:
    1,825
    Are you able to do a video clip so we can see and try to help you please?
     
  3. anarchy99

    anarchy99 Member

    Joined:
    Feb 7, 2021
    Messages:
    38
    Likes Received:
    65
    I had the exact same issue and this solution worked for me.

     
  4. roysto25

    roysto25 Active Member

    Joined:
    May 1, 2019
    Messages:
    100
    Likes Received:
    121
    This is a bug of long-standing - Adam and his team know of it, but so far no fix. The above 'solution' sometimes works, but I have had it work about 20% of the time. The bug does not stop you from completing the scenario, but you never get credit for completion.
     

Share This Page