1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Powering America Part 1

Discussion in 'Xbox Discussion' started by ArmaElite, Sep 19, 2020.

  1. ArmaElite

    ArmaElite New Member

    Joined:
    Aug 31, 2020
    Messages:
    11
    Likes Received:
    7
    I have just tired to do the powering America part 1 four times and I think it's broken on Xbox unless I'm doing something wrong witch I don't think I am it lets me load the coal then back up to the carts connect to them then as soon as it says the brakes will take five min to release that's it can't go any further it's done my head right in
     
  2. Trainmania100

    Trainmania100 Active Member

    Joined:
    Feb 28, 2018
    Messages:
    374
    Likes Received:
    220
    It's on the Roadmap that it'll be fixed soon
     
  3. Stockton Rails

    Stockton Rails Well-Known Member

    Joined:
    Mar 15, 2020
    Messages:
    498
    Likes Received:
    645
    ...just curious- have you tried uncoupling from the cars then recoupling back up to them after running into this issue? I ran into this same issue in a scenario in Oakville Sub in TSW 2020, and uncoupling/recoupling fixed my issue. Simple enough thing to try, hopefully it works.
     
  4. Lightspeed

    Lightspeed Member

    Joined:
    May 29, 2020
    Messages:
    69
    Likes Received:
    62
    I tried having a go at this and the game didn’t acknowledge me releasing the loco brake when the instructions told me to. So, I loaded the coal carts anyway, coupled them back into the consist, switched cabs, drove all the back to the red signal and the instruction for releasing the loco brake was still being displayed.
     

Share This Page