Scenario Builder - Passenger Service Not Moving

Discussion in 'PlayStation Discussion' started by Trainmania100, Feb 14, 2021.

  1. Trainmania100

    Trainmania100 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 28, 2018
    Messages:
    638
    Likes Received:
    454
    I created a basic scenario in scenario Builder for east Coastway .

    Player service: 66- Platform 6 Brighton 1505
    Passenger Service: 377- Platform 2 London Road 1500 towards Eastbourne.

    When I start the scenario, the 377 does not move , it's still there 5 minutes after it was meant to leave

    What am I doing wrong please?

    66 (me was player service), 377 (was passenger service player not ticked)
     
  2. Bigphil1592

    Bigphil1592 New Member

    Joined:
    Sep 5, 2020
    Messages:
    13
    Likes Received:
    11
    An AI train can not depart before you, it's departure time must be after you've left.
     
    • Helpful Helpful x 1
  3. mclitke

    mclitke Well-Known Member

    Joined:
    Sep 1, 2020
    Messages:
    1,221
    Likes Received:
    2,727
    Or at least same time if you want to take off together
     
  4. Bigphil1592

    Bigphil1592 New Member

    Joined:
    Sep 5, 2020
    Messages:
    13
    Likes Received:
    11
    Yeah that's true. I've a had few depart together on separate lines on GWE and HRR.
     
  5. Trainmania100

    Trainmania100 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 28, 2018
    Messages:
    638
    Likes Received:
    454
    Okay so if I set both to 1500 it should work ?
     
  6. mclitke

    mclitke Well-Known Member

    Joined:
    Sep 1, 2020
    Messages:
    1,221
    Likes Received:
    2,727
    It should!
     

Share This Page