Seh: Strood Missed Speed Limit Signs

Discussion in 'PC Discussion' started by BeRkUt, Jan 6, 2022.

  1. BeRkUt

    BeRkUt New Member

    Joined:
    Jan 6, 2021
    Messages:
    3
    Likes Received:
    14
    Sometimes I think it's done on purpose.
    strood.jpg strood game.jpg
     
    • Like Like x 14
  2. chieflongshin

    chieflongshin Well-Known Member

    Joined:
    Jan 4, 2019
    Messages:
    2,736
    Likes Received:
    3,742
    Nice spot there and welcome to the forums
     
    • Like Like x 1
  3. mariussoare_84

    mariussoare_84 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 23, 2020
    Messages:
    233
    Likes Received:
    512
    Maybe it's just different eras. ;)
     
  4. Clumsy Pacer

    Clumsy Pacer Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2016
    Messages:
    2,920
    Likes Received:
    3,895
    Oh dear. Better request a refund ;)
     
  5. BeRkUt

    BeRkUt New Member

    Joined:
    Jan 6, 2021
    Messages:
    3
    Likes Received:
    14
    Each time pass this junction in tsw2 I get very upset )))
    strd.jpg
     
  6. redrev1917

    redrev1917 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 22, 2021
    Messages:
    1,465
    Likes Received:
    2,951
    It's frustrating when you are trying to drive no HUD with missing speed signs but if you are getting "very upset" over it I suggest you see a counsellor.
     
    • Like Like x 4
  7. ARuscoe

    ARuscoe Well-Known Member

    Joined:
    Apr 9, 2018
    Messages:
    8,072
    Likes Received:
    7,490
    Obviously the 15 and 45 aren't relevant to this route, but yes those assets should be there.
     
  8. davidh0501

    davidh0501 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2020
    Messages:
    941
    Likes Received:
    1,328
    Increase the details and increase the stuttering frame rates.
    They were probably left out for a reason.
    As was Mrs Goggins’ cat that sleeps on the doorstep of number 67…
     
  9. RobSkip

    RobSkip Well-Known Member

    Joined:
    Mar 30, 2018
    Messages:
    273
    Likes Received:
    483
    Speed signs aren't really detail though, they're pretty necessary for driving.
     
  10. JonnE

    JonnE Well-Known Member

    Joined:
    Jan 23, 2020
    Messages:
    434
    Likes Received:
    750
    ... and no performance killer at all.
    You'd need at least 1,000 of them to have an comparable performance impact as one single loco - but given the detail of the 3D models in TSW I recon it's probably more like 100,000 speed signs. :cool:

    Given the overall detail of the area it's most likely that there wasn't enough time to place them properly during SEHS' development...
     
  11. Clumsy Pacer

    Clumsy Pacer Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2016
    Messages:
    2,920
    Likes Received:
    3,895
    The 45 sign is there in game, but the 20 isn't for some reason.
     
  12. 4-COR

    4-COR Well-Known Member

    Joined:
    Jul 19, 2019
    Messages:
    407
    Likes Received:
    891
    strood is probably the lowest quality station i've seen in tsw
     
  13. trainsimplayer

    trainsimplayer Well-Known Member

    Joined:
    Feb 12, 2021
    Messages:
    2,681
    Likes Received:
    4,984
    I've never seen a 395 come along that track in TSW2, you sure it's not TS?

    Also if that makes you "very upset" I'd recommend speaking to someone.
     
    • Like Like x 1
  14. RobSkip

    RobSkip Well-Known Member

    Joined:
    Mar 30, 2018
    Messages:
    273
    Likes Received:
    483
    That is TS, which is the point. KHS in TSW is missing heat the TS route has. Poor show for the 'future of train simulation'.
     

Share This Page