Tsw2 Ruhr Sieg Nord - Freight Exchange

Discussion in 'PC Discussion' started by fr740385, Nov 22, 2020.

  1. fr740385

    fr740385 New Member

    Joined:
    Aug 16, 2020
    Messages:
    17
    Likes Received:
    2
    Hello,
    Directly after the start at 60 meters (0.0373mi) the signal is red.
    I stop and contact the switch cabin (TAB).
    Click in the "Contact the switchman" window
    But the signal never turns green
    Why ?
    So what is the correct procedure?
    Thanks for your help
    fr740385
     
  2. Anthony Pecoraro

    Anthony Pecoraro Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2016
    Messages:
    3,246
    Likes Received:
    3,894
    Does it say "Proceed at Restricted Speed"?
     
  3. davidh0501

    davidh0501 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2020
    Messages:
    727
    Likes Received:
    1,050
    First thing you do is to check the map.
    Zoom out and check for any trains heading towards you, as they may be the reason you're blocked.
    Then check your destination indicator to ensure that you are meant to be going in that direction.
    Have found I was heading off piste several times.
    If it's longer than ten minutes just give up :(
     
  4. fr740385

    fr740385 New Member

    Joined:
    Aug 16, 2020
    Messages:
    17
    Likes Received:
    2
    At the start of the scenario, the DR 185 2 is parked on one side against stop blocks.
    It can only go in one direction.
    Thanks
     
    • Like Like x 1
  5. GuitarMan

    GuitarMan Well-Known Member

    Joined:
    Aug 15, 2020
    Messages:
    377
    Likes Received:
    527
    I have previously completed this one, but believe it was before the release of the BR363. Have gone to play it again today - and agree this scenario is not working. It may be worth raising a ticket on this one, as it looks like it was broken where they put in the BR 363.
     
  6. fr740385

    fr740385 New Member

    Joined:
    Aug 16, 2020
    Messages:
    17
    Likes Received:
    2
    I was more or less certain that there was a bug.
    Thanks for your confirmation.
     
  7. fr740385

    fr740385 New Member

    Joined:
    Aug 16, 2020
    Messages:
    17
    Likes Received:
    2
    Hello,
    Response from Dovetail
    Kind regards

    The below issue has previously been documented and flagged for further investigation by the development team. We value your feedback and please accept our apologies for any inconvenience caused. At this time we do not have any further updates.

    Ruhr-Sieg Nord MED Freight Exchange - The very first signal is locked to red, preventing the player from departing.
    Please monitor our official community channels for updates:
    https://live.dovetailgames.com/live/train-sim-world/news
    The issue may also appear on the TSW2 Roadmap which is updated bi-weekly.
    Kind Regards,
    Chris Medlock
    Customer Support Advisor
    Dovetail Games Customer Support
     
    • Like Like x 1
  8. Ralph

    Ralph New Member

    Joined:
    Dec 9, 2016
    Messages:
    16
    Likes Received:
    17
    I have also the Problem. Nothing in the Roadmap Why?
     
  9. DeStijl

    DeStijl Well-Known Member

    Joined:
    Jan 6, 2020
    Messages:
    127
    Likes Received:
    278
    Adam mentioned this on Tuesday in the roadmap stream. He is working on it but has not yet found a fix.
     
  10. aumanilo

    aumanilo New Member

    Joined:
    Apr 20, 2021
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Same problem here. And all red signals after saved route load,
     
  11. Locomotion

    Locomotion New Member

    Joined:
    Oct 16, 2020
    Messages:
    7
    Likes Received:
    2
    Have the same exact issue in that scenario, as well.
     
    Last edited: Jun 4, 2021
  12. 5cip

    5cip Member

    Joined:
    Apr 23, 2020
    Messages:
    76
    Likes Received:
    21
    why we dont have the possibility to change signals when we open the map ? that would fix most problems and we dont have to wait for fixes.
     
  13. FeralKitty

    FeralKitty Well-Known Member

    Joined:
    May 29, 2020
    Messages:
    405
    Likes Received:
    800
    That would create more problems as we wouldn't know what other locos will be using a block to pass or approach our train. Changing signals could easily create deadlocks where neither train could proceed.

    Adam mentioned in this week's roadmap that a fix was made. We just have to wait for the fix to ship in a future update.
     
    • Like Like x 1
    • Helpful Helpful x 1
  14. 5cip

    5cip Member

    Joined:
    Apr 23, 2020
    Messages:
    76
    Likes Received:
    21
    i didnt thought about that problem...but if we could manage the signal by our own we would only switch the signal to green if the signal wont switch from alone and the track is free and doesnt disturb other traffic.

    thats good to hear :)
     
  15. JJFGB

    JJFGB New Member

    Joined:
    Jul 7, 2021
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    So a month after the fix was allegedly ready, we still have nothing. It's 7 months since the first mention of this bug I have found.
     
  16. L89

    L89 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 8, 2020
    Messages:
    1,180
    Likes Received:
    774
    All routes are going to need updating for the Unreal Engine upgrade and Rush Hour. We will likely see the fix applied near that time rather than update and then update it again in a short time.
     

Share This Page