PC Tsw2: Wrong Locomotive Spawning

Discussion in 'Technical Reports' started by elatn, Sep 10, 2020.

  1. elatn

    elatn Active Member

    Joined:
    Dec 13, 2018
    Messages:
    64
    Likes Received:
    154
    Hi. After today's release I tried to make a scenario on Schnellfahrstrecke Köln-Aachen with the BR185.2. But I have a problem that the game is spawning BR143 instead of the BR185.2 even though it says BR185.2 in the scenario designer.
    20200910222021_1.jpg
    TSW2_Elatn_1599776352_00.png
     
    Last edited: Sep 10, 2020
  2. Rob39

    Rob39 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 14, 2018
    Messages:
    1,722
    Likes Received:
    1,622
    Same on console
     
    • Like Like x 1
  3. Mat_Jam_Ca

    Mat_Jam_Ca Well-Known Member

    Joined:
    Jun 4, 2020
    Messages:
    4,407
    Likes Received:
    8,973
    Sounds like the model may be tagged wrong in the database for the scenario planner. Hopefully a quick fix.
     
    • Like Like x 1
  4. Rob39

    Rob39 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 14, 2018
    Messages:
    1,722
    Likes Received:
    1,622
    found an issue with wagons wrongly tagged or wrongly spawning. TVL
     
    • Like Like x 1

Share This Page