1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Unreal Crash

Discussion in 'Known Issues & Bug Reports' started by DANNYBOY2487, Apr 14, 2018.

  1. DANNYBOY2487

    DANNYBOY2487 Active Member

    Joined:
    Dec 19, 2017
    Messages:
    138
    Likes Received:
    91
    hi i keep getting a unreal crash with the 16:00 London Paddington to Bristol service
     
  2. KMAC

    KMAC New Member

    Joined:
    Mar 1, 2018
    Messages:
    15
    Likes Received:
    3
    4x confirmed and reproducible every time crash to desktop at approx 3 minutes in to the 1C21 -16:00 London Paddington to Bristol service
     
  3. bobsr

    bobsr Member

    Joined:
    Feb 28, 2018
    Messages:
    18
    Likes Received:
    34
    The only time that I have had an UE4 error is when I use the rain feature. And, now that I lthink about it, it was always with GWE. I had two with my old system, which consisted of an AMD 965BE 3.4ghz @ 4.1ghz. The new system is about 1 week old. It consist of Intel i7 8700k cpu, Gigabyte z370 hd3p motherboard. The gpu is an Nvidia Gtx 960 4gb factory overclock. The gpu was used with the old system as well.
     
  4. KMAC

    KMAC New Member

    Joined:
    Mar 1, 2018
    Messages:
    15
    Likes Received:
    3
    Ran another 4 times today, replicated every time, exact place just after the switching from track 3 to track 2 - 3 Minutes in to the 1C21 -16:00 London Paddington to Bristol service no other GWE run I have done is an issue.

    Computer:
    Computer Type ACPI x64-based PC
    Operating System Microsoft Windows 10 Pro 10.0.16299.371 (Win10 RS3)
    Internet Explorer 11.371.16299.0
    Edge 41.16299.371.0
    DirectX DirectX 12.0
    User Name Karlia
    Date / Time 2018-04-14 / 16:36

    Motherboard:
    CPU Type QuadCore Intel Core i7-7700K, 4500 MHz (45 x 100)
    Motherboard Name Asus Maximus IX Formula
    Motherboard Chipset Intel Union Point Z270, Intel Kaby Lake-S
    System Memory 32698 MB (DDR4 SDRAM)
    DIMM1: G Skill TridentZ RGB F4-3200C16-8GTZR 8 GB DDR4-2133 DDR4 SDRAM
    DIMM2: G Skill TridentZ RGB F4-3200C16-8GTZR 8 GB DDR4-2133 DDR4 SDRAM
    DIMM3: G Skill TridentZ RGB F4-3200C16-8GTZR 8 GB DDR4-2133 DDR4 SDRAM
    DIMM4: G Skill TridentZ RGB F4-3200C16-8GTZR 8 GB DDR4-2133 DDR4 SDRAM
    BIOS Type AMI (03/22/2017)

    Display:
    Video Adapter EVGA GeForce GTX 1080 Ti (11 GB)
    Video Adapter EVGA GeForce GTX 1080 Ti (11 GB)
    Monitor Asus ROG Swift PG348Q [34" IPS LCD] (#ASMig6FioRXd)

    Specs and capability to run notepad++ or any other app on ultra is not an issue



    uecrash.JPG
     

    Attached Files:

    Last edited: Apr 15, 2018
    • Upvote Upvote x 1
  5. DANNYBOY2487

    DANNYBOY2487 Active Member

    Joined:
    Dec 19, 2017
    Messages:
    138
    Likes Received:
    91
    Update: I turned my graphics down from ultra to high and was able to complete this service then i put my graphics back up to ultra and tried the service again and it crashed so it's a graphics problem.
     
    • Upvote Upvote x 1
  6. LT586

    LT586 Active Member

    Joined:
    Aug 20, 2018
    Messages:
    200
    Likes Received:
    226
    So it seems GWE is problematic. Hmm
     
  7. Trainmania100

    Trainmania100 Active Member

    Joined:
    Feb 28, 2018
    Messages:
    144
    Likes Received:
    49
    Yeah better add that to the list of things that won't get fixed
     
  8. LT586

    LT586 Active Member

    Joined:
    Aug 20, 2018
    Messages:
    200
    Likes Received:
    226
    Edit: I get this now with the latest NVidia driver (Display Has Stopped Responding and Recovered) - BIOS Date 2014 - I am unsure whether to as its a beta BIOS :/

    But this is slightly irritating.
     
    Last edited: Dec 30, 2018
  9. LT586

    LT586 Active Member

    Joined:
    Aug 20, 2018
    Messages:
    200
    Likes Received:
    226
    I gather if you have a factory overclocked card UE4 doesn't seem to like it and it's an LowLevelFatal Error which is the cause of the CTD, the D3D11util.cpp seems to bug out and crash i've reinstalled Direct X from the Common Redist folder and verifying files to see if this fixes it but it is highly irritating.
     

Share This Page