1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Already Driven Services Are Ai

Discussion in 'Feature Suggestions & Proposals' started by beaker998, Jul 31, 2019.

  1. beaker998

    beaker998 Member

    Joined:
    Jul 28, 2019
    Messages:
    14
    Likes Received:
    46
    When in service mode, I would find it very interesting if all the services I have previously driven replaced the standard AI services. For example: If on NTP my Class 101 service from Manchester to Leeds was severely delayed - I had forgotten the AWS a few times meaning I had several emergency stops. Then when I next played on NTP - this time on a Class 45 from Manchester to Leeds the signals were red due to the previous train holding up the trains.

    This would be very interesting as it would make it that your previous gameplay affects the later gameplay.

    I hope you understand what I am trying to say.
     
    • Upvote Upvote x 2
  2. Anthony Pecoraro

    Anthony Pecoraro Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2016
    Messages:
    1,452
    Likes Received:
    1,550
    If you don’t exit to the menu, this does happen.
     
    • Upvote Upvote x 1
  3. Sintbert

    Sintbert Active Member

    Joined:
    Dec 8, 2016
    Messages:
    244
    Likes Received:
    218
    For some people this would make the game unplayable very quickly.. Also it would be impossible to test it reasonably.

    I would more like it when the AI services would sometimes have random delays of a few minutes. So that i actually encounter a red signal once in a while.. (That isn't from a blocked up service that's never going to fix itself..)
     
    • Upvote Upvote x 4
  4. beaker998

    beaker998 Member

    Joined:
    Jul 28, 2019
    Messages:
    14
    Likes Received:
    46
    It might work if it was an option that could be turned off.
     
  5. thearkerportian

    thearkerportian Well-Known Member

    Joined:
    May 31, 2019
    Messages:
    573
    Likes Received:
    929
    ...and/or some kind of reset function.
     

Share This Page