1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Amtrak Acs-64’bell

Discussion in 'Technical Reports' started by iKozaq994, May 1, 2019.

  1. iKozaq994

    iKozaq994 New Member

    Joined:
    Mar 5, 2018
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    When I press the left stick (L), both the siren and the train bell are activated together. Xbox one s version.
     
  2. iharveysax

    iharveysax New Member

    Joined:
    Sep 18, 2020
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I've been having this problem too! Let me know if you have any solutions
     
  3. imaginox9

    imaginox9 New Member

    Joined:
    Sep 8, 2020
    Messages:
    21
    Likes Received:
    8
    It's like that on all US trains on all console (at least) versions, when you press the horn it activates the bell as well. Same on Sand Patch Grade or on Peninsula Corridor. Only LIRR doesn't have it but that's because there's no bell there. So I think it's not a bug but a feature.
     
  4. kylel2036

    kylel2036 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 7, 2020
    Messages:
    792
    Likes Received:
    617
    Well it's not a problem it's just like real life
     
  5. federicodiliberto2001

    federicodiliberto2001 Well-Known Member

    Joined:
    May 10, 2019
    Messages:
    412
    Likes Received:
    309
    It's true to real life. It's not a bug.
     
  6. imaginox9

    imaginox9 New Member

    Joined:
    Sep 8, 2020
    Messages:
    21
    Likes Received:
    8
    To disable the bell press the bell button in the cab or either the up or down arrow on the D-Pad (one is for the bell, one is for the emergency brake)
     

Share This Page