1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Br 143 Bug Or?

Discussion in 'General Discussion' started by Arogadan, Feb 13, 2020.

Tags:
  1. Arogadan

    Arogadan New Member

    Joined:
    Feb 13, 2020
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hello Since the last update there is no BR 143 on the Main Spessart Bahn but the BR 146 and I am not sure if that should be the case as soon as I select a trip with the 143 in the menu I do not have it but the BR 146 is one Bug or something wanted?
     

    Attached Files:

  2. Anthony Pecoraro

    Anthony Pecoraro Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2016
    Messages:
    2,093
    Likes Received:
    2,479
    There is a substitution bug that occurred with the last update. TrainSim-Matt is looking into it.
     
    • Like Like x 1
  3. Manclion

    Manclion Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2018
    Messages:
    224
    Likes Received:
    462
    Ah good old DTG testing and QA.
     
    • Like Like x 4
  4. Trenomarcus

    Trenomarcus Well-Known Member

    Joined:
    Dec 8, 2016
    Messages:
    168
    Likes Received:
    347
    Today has been an amazing day: broken production build, broken primary features, new bugs.
     
    • Like Like x 2
  5. Manclion

    Manclion Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2018
    Messages:
    224
    Likes Received:
    462
    Updates to fix broken updates..and the list grows ever longer, I almost feel embarrassed for them.
     
  6. londonmidland

    londonmidland Well-Known Member

    Joined:
    Nov 8, 2017
    Messages:
    616
    Likes Received:
    1,788
    Makes me wonder what goes into QA testing. Some of these bugs are very apparent and are almost instantly seen once playing just one service.

    How can you manage to update one thing, but break another thing without realising? Does testing even happen or do they just attempt to fix bugs but not test it after and hope for the best? Almost seems like the latter.

    I think the QA team need a QA analysis themselves, by an external company!
     
    • Like Like x 1
  7. Manclion

    Manclion Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2018
    Messages:
    224
    Likes Received:
    462
    I seriously think the paying customers are the QA, let's face it they knowingly release stuff that's obviously borked and don't seem to care.

    I'd be ashamed to work for such a company I certainly wouldn't admit it publicly!

    Imagine if just one half decent publisher were on the scene DTG would be blown clean out of the water.
     
    Last edited: Feb 13, 2020
  8. synthetic.angel

    synthetic.angel Well-Known Member

    Joined:
    Aug 27, 2019
    Messages:
    959
    Likes Received:
    1,301
    Well, the QA and testing at DTG is probably a bit like the spoon in The Matrix.

    There is no point trying to bend the spoon with your fingers.

    The trick is to realise the almost unbelievable truth...... that there is no spoon at all.
     
    • Like Like x 2
  9. Anthony Pecoraro

    Anthony Pecoraro Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2016
    Messages:
    2,093
    Likes Received:
    2,479
    This issue has now been fixed.
     
    • Like Like x 3

Share This Page