PlayStation Br146.2 Sound Problem

Discussion in 'Technical Reports' started by drnicktgm#1259, Apr 7, 2021.

?
  1. Yes

    8 vote(s)
    100.0%
  2. No, everything just workes fine with it

    0 vote(s)
    0.0%
  1. drnicktgm#1259

    drnicktgm#1259 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 17, 2020
    Messages:
    760
    Likes Received:
    1,001
    upload_2021-4-7_21-38-8.png
    When you drive with the Locomotive up to 100 km/h it gives a strange loop sound of the motor that doesn't sound like the real motor, the sound was great in TSW2020 but now it isn't enjoyable to drive it, please fix the sound, it would be great
     
  2. CowBoyWolf

    CowBoyWolf Well-Known Member

    Joined:
    Sep 13, 2020
    Messages:
    2,147
    Likes Received:
    1,454
    Its already an known bug
     
    • Like Like x 1
  3. solicitr

    solicitr Well-Known Member

    Joined:
    Jun 20, 2020
    Messages:
    8,713
    Likes Received:
    12,663
    Supposedly Adam & Co have just fixed it, but it hasn't been released yet.
     
    • Like Like x 1
  4. drnicktgm#1259

    drnicktgm#1259 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 17, 2020
    Messages:
    760
    Likes Received:
    1,001
    That's great, so you know when it will be released?
     
  5. bobbobberdd

    bobbobberdd Well-Known Member

    Joined:
    Sep 10, 2020
    Messages:
    838
    Likes Received:
    1,159
    Unfortunately it is not yet known. There is currently a "traffic jam" in the test department of DTG. According to the Roadmap Stream, this traffic jam is slowly dissolving.
     
    • Like Like x 2

Share This Page