1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Br204 Services Without Br204

Discussion in 'PC Discussion' started by trainsimcz, Apr 21, 2020.

  1. trainsimcz

    trainsimcz Active Member

    Joined:
    Dec 12, 2016
    Messages:
    41
    Likes Received:
    126
    While you are waiting for new DLC DB BR204 you can already enjoy services from that DLC. You will need DSN Class08 and of course updated MSB route. The rest you can download from my page.
    This mod dont include BR204 loco and any of the scenarios, you can play only services. Enjoy...

     
    • Like Like x 3
  2. Rudolf

    Rudolf Well-Known Member

    Joined:
    Dec 9, 2016
    Messages:
    353
    Likes Received:
    378
    I can wait a few hours more ...
     
    • Like Like x 1
  3. Yerolo

    Yerolo Well-Known Member

    Joined:
    Mar 16, 2018
    Messages:
    320
    Likes Received:
    611
    Fantastic...thankyou. Love your work trainsimcz !
     
  4. hyperlord

    hyperlord Active Member

    Joined:
    May 20, 2019
    Messages:
    349
    Likes Received:
    235
    Could you think about purchasing that DLC and hack the 204 to be usable on the mainline pleeeease? ;-)
     
  5. Yerolo

    Yerolo Well-Known Member

    Joined:
    Mar 16, 2018
    Messages:
    320
    Likes Received:
    611
    I found a bug on the 'multiple unit move' service (using the class 08). When it begins, it prompts you to uncouple 8 vehicles 21kms away but you start off on a siding surrounded by red signals, so you cannot go forwards or backwards. Contacting the signaller does nothing either...I also tried uncoupling when it starts with no affect

    Not sure if this is a bug with this mod or the actual service itself when using the BR204 (I suspect it is the mod though). Any fixes for this trainsimcz ?
     
  6. LastTrainToClarksville

    LastTrainToClarksville Well-Known Member

    Joined:
    Oct 12, 2017
    Messages:
    1,354
    Likes Received:
    1,172
    Some of the DB BR 204's activities do include running on mainline tracks.
     
  7. trainsimcz

    trainsimcz Active Member

    Joined:
    Dec 12, 2016
    Messages:
    41
    Likes Received:
    126
    Yes its a bug with this mod and im not going to fix that right now (maybe in couple of days, weeks, i dont know) as that was just pre-release opportunity to play services for 204. If you would like to fixed version then you will need to buy 204 for that as what i know that service is working fine with 204.
     
  8. hyperlord

    hyperlord Active Member

    Joined:
    May 20, 2019
    Messages:
    349
    Likes Received:
    235
    That's true and I wasn't very precisely anyway ;-)
     

Share This Page