1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can I Hookup A Gp To Some Coaches?

Discussion in 'General Discussion' started by nne4229, Mar 20, 2018.

  1. nne4229

    nne4229 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 26, 2018
    Messages:
    293
    Likes Received:
    295
    Is this possible? And how about louder noises between cars? I think hearing a diesel as a passenger would be cool.
     
  2. nne4229

    nne4229 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 26, 2018
    Messages:
    293
    Likes Received:
    295
    How about getting those coaches randomly in sidings in Heavy Haul? Something? James?
     
    • Downvote Downvote x 1
  3. Anthony Pecoraro

    Anthony Pecoraro Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2016
    Messages:
    1,523
    Likes Received:
    1,639
    These cars don’t run on HH.
     
    • Upvote Upvote x 1
  4. nne4229

    nne4229 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 26, 2018
    Messages:
    293
    Likes Received:
    295
    Can I still hook it up to a GP?
     
  5. Anthony Pecoraro

    Anthony Pecoraro Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2016
    Messages:
    1,523
    Likes Received:
    1,639
     

    Attached Files:

  6. nne4229

    nne4229 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 26, 2018
    Messages:
    293
    Likes Received:
    295
    29513223_1628700787217205_8862849738424176105_n.jpg 29513052_1628700783883872_4609076659554082011_n.jpg 29541796_1628700790550538_3036006036141766755_n.jpg
     
    • Upvote Upvote x 5
  7. Digital Draftsman

    Digital Draftsman Well-Known Member

    Joined:
    Mar 24, 2018
    Messages:
    513
    Likes Received:
    1,559
    Yes, you can do it, though it requires some imagination to make it happen in game. I had to intercept an AI train, stop it, remove the electric locomotive and then put the Geep the on the back.

    It's a bit frustrating with TSW being the way it is at the moment. MSTS, Trainz and Railworks allowed users to run their trains in whatever consist they wanted and on whichever route they wanted, yet TSW does not permit this. I bought the GP40-2 DLC with the expectation that I'd be able to use it on future routes, but unfortunately it seems that the existing content is locked to the route it comes with, therefor I can't drive the GP40-2 on the NEC route; This absent element seems like a backwards step in the context of train simulation.

    GP38-2_Amfleet.jpg
     
    • Upvote Upvote x 1
  8. Anthony Pecoraro

    Anthony Pecoraro Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2016
    Messages:
    1,523
    Likes Received:
    1,639
    ADACAEA8-C7E9-49E2-B7C0-62377DBD69B2.jpeg
     
  9. Anthony Pecoraro

    Anthony Pecoraro Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2016
    Messages:
    1,523
    Likes Received:
    1,639
    How did you get it on the mainline?
     
  10. Corvan

    Corvan Well-Known Member

    Joined:
    Sep 23, 2017
    Messages:
    528
    Likes Received:
    712
    You should be seeing the GP40-2 in service mode. The game is designed to switch it in to replace some of the GP38s.
     
    • Upvote Upvote x 3
  11. Digital Draftsman

    Digital Draftsman Well-Known Member

    Joined:
    Mar 24, 2018
    Messages:
    513
    Likes Received:
    1,559
    When I go to the Service Mode the locomotive filter only shows the ACS-64 and walking as options, I don't even get the GP38-2 for NEC. This is what I see:

    Loco_Filter.jpg
     
  12. Corvan

    Corvan Well-Known Member

    Joined:
    Sep 23, 2017
    Messages:
    528
    Likes Received:
    712
    That's because the freight schedule for service mode isn't finished yet. You can spawn in walking to the freight yards and essentially do all of the switching \ movements you want because a lot of the freight yards and tracks between them are using manual points and are without signals. You'll find the GP38-2 and GP40-2 sitting in various yards, as well as freight cars.

    The developers wanted to add in a more involved and busy freight schedule but weren't able to finish it in time for release. It's incoming though.
     
    Last edited: Mar 28, 2018
    • Upvote Upvote x 1
  13. Shukal

    Shukal Well-Known Member

    Joined:
    Sep 27, 2017
    Messages:
    296
    Likes Received:
    447
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
    • Upvote Upvote x 1
  14. Anthony Pecoraro

    Anthony Pecoraro Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2016
    Messages:
    1,523
    Likes Received:
    1,639
    HOW??
     
  15. Shukal

    Shukal Well-Known Member

    Joined:
    Sep 27, 2017
    Messages:
    296
    Likes Received:
    447
    Derailing a loco in the New York Switcher scenario causes signals to be disabled instead of terminating the scenario.
     
  16. Anthony Pecoraro

    Anthony Pecoraro Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2016
    Messages:
    1,523
    Likes Received:
    1,639
    Actually you don’t have to derail.
     
  17. Shukal

    Shukal Well-Known Member

    Joined:
    Sep 27, 2017
    Messages:
    296
    Likes Received:
    447
    After that i just collected some Amfleet coaches and went all the way to Newark Liberty International Airport.
     
  18. Anthony Pecoraro

    Anthony Pecoraro Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2016
    Messages:
    1,523
    Likes Received:
    1,639
    How do you get onto the other track?
     

Share This Page