1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Class 66 Sound Cut Out

Discussion in 'Technical Reports' started by kieranharvey95, Dec 24, 2019.

  1. kieranharvey95

    kieranharvey95 Member

    Joined:
    Dec 17, 2019
    Messages:
    21
    Likes Received:
    65
    Hello All,

    Is anyone else experiencing an issue with the Class 66 in East Coastway, where after a while driving all motor sounds cut out and there are no motor sounds. Still works as should but undriveable once it happens for me as no sound.

    Wondering if it is just me or you too?

    Cheers,

    Kieran.
     
  2. hyperlord

    hyperlord Well-Known Member

    Joined:
    May 20, 2019
    Messages:
    801
    Likes Received:
    765
    Jupp, mentioned already
     
    • Like Like x 1
  3. jay1981

    jay1981 New Member

    Joined:
    Nov 30, 2019
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I have had this problem too, doesn't matter if you stand up then sit down again there is no engine sounds. The only fix is to stop and restart the loco engines.
     
  4. hightower

    hightower Guest

    This sounds like it might be the same issue that affected the Class 31. If you save and reload do they come back?
     
  5. Connor Eaton

    Connor Eaton New Member

    Joined:
    Feb 1, 2018
    Messages:
    12
    Likes Received:
    6
    I'm also having this issue. Had noticed it before, but i thought that it was just a bug. Any news on a fix with this one?
     

Share This Page