1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cut Out

Discussion in 'Known Issues & Bug Reports' started by blueghost, Sep 13, 2018.

  1. blueghost

    blueghost New Member

    Joined:
    Dec 15, 2016
    Messages:
    27
    Likes Received:
    7
    N the scenario To the beach, almost at the end 2 stations to go and the loco cuts out and will not start, very frustrating having sat through the most boring train journey I have ever encountered. I would have ratchet spent my £20.00 on a retired train drivers retirement fund,. Everything about WSR is so boring.
     
    • Upvote Upvote x 1
  2. blueghost

    blueghost New Member

    Joined:
    Dec 15, 2016
    Messages:
    27
    Likes Received:
    7
    More bugs, Task Log Empty stock move to Bishop Lydeard, loco can hardly pull uphill 6.9 mph then suddenly stops then restarts then stops and restarts again then stops completely. These bugs need fixing, you have our well earned pennies then we all need AFTER SALES SERVICE.or refund.
     
  3. volvolover1972

    volvolover1972 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 21, 2017
    Messages:
    345
    Likes Received:
    545
    If the power on the 47 is cutting out then that is not a bug. It’s a feature. If you are constantly turning the power on and then into the off position too fast then the power will cut off for a while just like it would in real life.
     
  4. blueghost

    blueghost New Member

    Joined:
    Dec 15, 2016
    Messages:
    27
    Likes Received:
    7
    Cut out whilst running. Speed would only rise to 6.9 mph then die, there are too many faults in the game.
     

Share This Page