PlayStation Doppelstockwagen In-cab Gauge Disappear In Higher Speeds

Discussion in 'Technical Reports' started by voy_tech, Dec 15, 2020.

  1. voy_tech

    voy_tech Member

    Joined:
    Sep 11, 2020
    Messages:
    33
    Likes Received:
    53
    While driving the Doppelstockwagen (not sure which variant, I guess 767 but it should not really matter I guess), I encountered in-cab gauges disappearing in higher speeds WHEN you change camera from interior to exterior and back.

    The gauges re-appear while driving below 110 km/h, but disappear when you drive faster.

    I drove a RE1 Hamm(West) service from 17.51 at Schnellfahrstrecke Köln-Aachen on PS4.

    How to replicate: Accelerate to around 100 km/h using this train, then start switching in-cab and exterior view back and forth. Once you hit 110 km/h mark, the gauges or in-cab displays start to disappear. They will re-appear when you slow down below 110 km/h.
     
    • Like Like x 2
  2. CowBoyWolf

    CowBoyWolf Well-Known Member

    Joined:
    Sep 13, 2020
    Messages:
    925
    Likes Received:
    680
    to fix just zoom in on it works for me
     
  3. voy_tech

    voy_tech Member

    Joined:
    Sep 11, 2020
    Messages:
    33
    Likes Received:
    53
    Will try! :)
    But that is not a fix anyway, just temporary solution to a problem which should be dealt with by the developers
     
  4. fares#1206

    fares#1206 New Member

    Joined:
    Mar 18, 2021
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    I have the same problem and it’s really annoying. I think it has something to do with how many things are loaded. Sometimes I can be as fast as 140 KM/H and it still loads, but sometimes (e.g. if another train is driving by) it won’t load unless I’m reducing my speed to about 110 KM/H. I also have this in the BR 146.2.
     
    Last edited: Apr 12, 2021
    • Like Like x 1

Share This Page