Fast Lane Scenario (ps5)

Discussion in 'PlayStation Discussion' started by cptainnevica#6145, Oct 24, 2021.

  1. cptainnevica#6145

    cptainnevica#6145 New Member

    Joined:
    Jun 14, 2021
    Messages:
    13
    Likes Received:
    23
    Scenario : Fast Lane on London Commuter - PS5
    Objective : STOP AT LOCATION East Croydon (976 yards as I write this)
    Current Time: 18:34:57
    Target Arrival Time : 10:41:00 (‼️‼️‼️)

    On arrival at East Croydon there is no request to “Load Passengers” the task simply becomes…
    GET MOVING Apply power to get moving (73 yd)
    Target Arrival Time is shown as. -:-:-

    Once the train is moving the distance counter starts to count upwards from 73 yards to 0.6 miles and then resets to 68 yards and counts up to 0.6 miles again and then repeats. I have a red light at the train rear in East Croydon and no instruction to change end. The blue track marker suggests the train should be proceeding in the same direction out of East Croydon which makes sense since the destination is London Victoria.

    Am I missing something here? I can’t believe I’m the only person to have seen this but haven’t found anything about it on the forums.
     
    • Like Like x 1
  2. cptainnevica#6145

    cptainnevica#6145 New Member

    Joined:
    Jun 14, 2021
    Messages:
    13
    Likes Received:
    23
    Image of initial scenario screen attached. Notice the two times displayed.
     

    Attached Files:

  3. BobbyC

    BobbyC New Member

    Joined:
    Jun 22, 2020
    Messages:
    7
    Likes Received:
    8
    Had exactly same on PS4.
     
  4. marcsharp2

    marcsharp2 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 18, 2019
    Messages:
    214
    Likes Received:
    459
    Same on my PS4, I tried reversing to see if I could "trick it" to working for me... I passed a red signal instead . It's a broken scenario
     
  5. leewood83

    leewood83 New Member

    Joined:
    Aug 20, 2020
    Messages:
    24
    Likes Received:
    10
    I managed to complete all scenarios on the PS5 but am back on the upscaled PS4 version currently particularly for rush hour routes and have the same issue.
     
  6. Tigert1966

    Tigert1966 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 18, 2020
    Messages:
    575
    Likes Received:
    1,073
    I see the error on the PS4 version. On the native PS5 version though, it’s fine for me. I played and completed it last night.
     
  7. sebastovce

    sebastovce New Member

    Joined:
    Apr 1, 2020
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    The problem is still there - I tried sveral times on PS4, but no way to proceed after stopping at East Croydon.
     
  8. pistiglione

    pistiglione New Member

    Joined:
    Aug 27, 2021
    Messages:
    13
    Likes Received:
    16
    No, you must be doing something wrong, dtg said it's fixed in this last update, so it's fixed... It's something in your end, almost sure...
    Don't worry, I'm being sarcastic, it's not fixed in ps4, just tried after the update and it's all the same, even the message in options is still there...
     
    • Like Like x 1
  9. Trainiac

    Trainiac Well-Known Member

    Joined:
    May 10, 2019
    Messages:
    189
    Likes Received:
    343
    A fix for this scenario should’ve come with the latest update but for some reason, there hasn't
     
    • Like Like x 1

Share This Page