1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help!

Discussion in 'General Discussion' started by trainandfarm, Feb 24, 2019.

  1. trainandfarm

    trainandfarm New Member

    Joined:
    Feb 24, 2019
    Messages:
    4
    Likes Received:
    5
    I'm a complete noob, but everything has been going well. I started RSN last night and I went straight into service mode after the tutorials. On the very first service, DB 80101, I got the objective to "Couple to formation. 15 Vehicles" I've tried everything, backing into them, searching for a button to couple them and searching google. I'm at a complete loss. Is there a bug idk about, or am I missing something?
     
  2. Michael Newbury

    Michael Newbury Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2016
    Messages:
    1,018
    Likes Received:
    705
    You need to get out of the cab and go to the end of the loco and the cars you're coupling to and and point at the coupler. Then point at coupler and when you see the coupler message come up and press the X button to complete the coupling.
     
    • Upvote Upvote x 2
  3. trainandfarm

    trainandfarm New Member

    Joined:
    Feb 24, 2019
    Messages:
    4
    Likes Received:
    5
    Thx for the reply. Where exactly is the coupler?
     
    • Upvote Upvote x 1
  4. trainandfarm

    trainandfarm New Member

    Joined:
    Feb 24, 2019
    Messages:
    4
    Likes Received:
    5
    Nm...tysm I got it. You are a lifesaver
     
    • Upvote Upvote x 1
  5. Michael Newbury

    Michael Newbury Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2016
    Messages:
    1,018
    Likes Received:
    705
    No worries that is what we are here for
     
    • Upvote Upvote x 2

Share This Page