1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Known Issue: Please Address Foliage Setting Not Sticking, Causing Fps Drops

Discussion in 'PC Discussion' started by nne4229, Aug 2, 2018.

  1. nne4229

    nne4229 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 26, 2018
    Messages:
    412
    Likes Received:
    538
    Autogen trees always repopulate to ultra setting, this destroys FPS after an amount of time. If the setting saved and the tree's stuck to pre-determined levels the experience and fps would remain consistent. Fix this asap please.
     
    • Like Like x 2
  2. nne4229

    nne4229 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 26, 2018
    Messages:
    412
    Likes Received:
    538
    DTG? Anyone?
     
  3. LeadCatcher

    LeadCatcher Well-Known Member

    Joined:
    Dec 9, 2016
    Messages:
    460
    Likes Received:
    756
    Since I run my settings on Ultra, I haven't noticed this problem. Will experiment and see if it happens on my system as well. Does anyone else experience this problem?
     
    • Like Like x 1
  4. walgrafix

    walgrafix New Member

    Joined:
    Jul 5, 2018
    Messages:
    11
    Likes Received:
    3
    Yes! I also find this problem. I opened a discussion where I involved the moderators of the dtg but they ignored me ....
     
  5. pdxmark77

    pdxmark77 Active Member

    Joined:
    Feb 22, 2018
    Messages:
    67
    Likes Received:
    100
    did you all file a ticket for this?
     
    • Like Like x 1

Share This Page