1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Mastery

Discussion in 'Bug Reporting' started by sam.watson14, Jan 25, 2020.

  1. sam.watson14

    sam.watson14 New Member

    Joined:
    Oct 10, 2019
    Messages:
    27
    Likes Received:
    13
    please fix mastery my bergsee tier 3 has frozen progress and it should be completed
     
  2. jspoon322

    jspoon322 Member

    Joined:
    Sep 8, 2019
    Messages:
    59
    Likes Received:
    9
    It's been about 3 weeks since I've had any catches counted towards Mastery. They need to fix it, or get rid of it.
     
    • Like Like x 1
  3. JayBee1967

    JayBee1967 New Member

    Joined:
    Feb 3, 2020
    Messages:
    1
    Likes Received:
    1
    so it is not "my personal" problem that with my "newly installed" game the masteries usually show a "Connection error" or do not count towards the tiers when I can see them :(
     
    • Like Like x 1

Share This Page