1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Missing Items In Train Simulator

Discussion in 'Announcements' started by TrainSim-Steve, May 21, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TrainSim-Steve

    TrainSim-Steve Staff Member

    Joined:
    Nov 14, 2016
    Messages:
    533
    Likes Received:
    1,054
    Hi All,

    It has recently come to our attention that some assets are not loading into Train Simulator. At the moment it appears to be limited to the packs listed below but, please update us in the Bug Reports forum if you're finding that you were able to play an add-on product within the last couple of days but now doesn't appear to be working.

    The currently known affected add-on products are:
    • UKLEDSignals01 - NOW FIXED
    • BR Class 370 'APT-P' - NOW FIXED
    • First Capital Connect Class 377 - NOW FIXED
    We are actively investigating this issue and will update you as we have some news.

    UPDATE: Tuesday, 26th May, 2:30 pm (BST): We have rolled out an update that should resolve the problems experienced with the APT and Signals. If you continue to experience problems after downloading the update, please let us know by contacting Customer Support or posting in the Bug Reports forum.

    UPDATE: Thursday, 28th May, 12:40 pm (BST): We have rolled out an update that should resolve the problems experienced with the FCC Class 377. If you continue to experience problems after downloading the update, please let us know by contacting Customer Support or posting in the Bug Reports forum.

    Thank you all so much for your continued patience and support.

    Best, Steve
     
    Last edited: May 28, 2020
    • Like Like x 21
    • Helpful Helpful x 2
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page