1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Portsmouth Direct Line - Fps Issue

Discussion in 'Bug Reports' started by Armardar, Jun 13, 2019.

  1. Armardar

    Armardar Member

    Joined:
    Feb 28, 2018
    Messages:
    40
    Likes Received:
    11
    Hi,

    I have seen loads of people struggle with the same problem. I have a decent gaming PC. Able to run most games in max setting with decent 60 FPS. However the Portsmouth direct line lags to about 10 FPS (unplayable) when in waterloo or anywhere near another AI train. Friend of mine, same route, same problem. Are there any fixes or suggestions on how to optimise this poor performance when near AI trains. I know ther was a stability pack from AP but looks to be discontinued.

    thanks,

    ARM
     
  2. TrainSim-Dmitri

    TrainSim-Dmitri Staff Member

    Joined:
    Jan 4, 2019
    Messages:
    692
    Likes Received:
    2,175
    Hey Armardar, could you please say what are your pc specs?
     
  3. Armardar

    Armardar Member

    Joined:
    Feb 28, 2018
    Messages:
    40
    Likes Received:
    11
    TS is on a samsung SSD
    8GB DDR3 RAM
    AMD A10 Black eddition
    A Saphire Nitro
    Radeon RX 580 - 8 GB
     
  4. LT586

    LT586 Active Member

    Joined:
    Aug 20, 2018
    Messages:
    215
    Likes Received:
    239
    The textures for this route are too high res for old TS engine, simply lower scenery density and quality and see if that works.
     

Share This Page