1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Raiworks64 Crashing (not Responding)

Discussion in 'Bug Reports' started by Armardar, Oct 12, 2018.

  1. Armardar

    Armardar Member

    Joined:
    Feb 28, 2018
    Messages:
    40
    Likes Received:
    11
    Hi,

    I am using Railworks 64-Bit, have just bought TS19.... When running the portsmouth direct route, the scenario's all crash within the first 5 minutes. The result is Railworks64.exe not responding. I have never had an issue in 32-Bit and have a good gaming rig that can run high end games in full spec so it's not an issue with hardware capability.

    Just wondering if anyone else is having this issue and what to do about it?

    Thanks,

    Armardar
     
  2. TrainSim-Luke

    TrainSim-Luke Well-Known Member

    Joined:
    Jun 13, 2018
    Messages:
    397
    Likes Received:
    825
    Last edited: Oct 12, 2018
  3. Armardar

    Armardar Member

    Joined:
    Feb 28, 2018
    Messages:
    40
    Likes Received:
    11
    Yes all installed ... Same thing ?
     
  4. Mesquite

    Mesquite New Member

    Joined:
    Oct 13, 2018
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Same here. Everything installed, ctd shortly after leaving Surbiton heading to Clapham Junction - three times same place. I'll try some different things out and get back.
     
  5. Mesquite

    Mesquite New Member

    Joined:
    Oct 13, 2018
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    After disconnecting my Edtracker device and closing opentrack it works. In 32bit I didn't have any problems using EdTracker with opentrack.
     
  6. Mesquite

    Mesquite New Member

    Joined:
    Oct 13, 2018
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Second try - no luck this time - although it didn't crash to desktop this time - it just froze. Maybe I accidently started the 32 bit version when it seemed to work. Sorry.
     
  7. Armardar

    Armardar Member

    Joined:
    Feb 28, 2018
    Messages:
    40
    Likes Received:
    11
    Yeah got the same thing in 32-bit its all good (Very Laggy) ... But in 64-Bit it just freezes
     
  8. Trainman21575

    Trainman21575 New Member

    Joined:
    Oct 13, 2018
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I'm having the same issue with 64 bit freezing on a certain part of a scenario I was building. I don't have Edtracker installed and all the dependencies are installed as well. I can't play 32 bit for some reason either so I can't play anything at this point.
     
  9. Michael Newbury

    Michael Newbury Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2016
    Messages:
    882
    Likes Received:
    604
    I would do a integrity check to ensure files are all there, if that fails submit a ticket to DTG.
     
    • Useful Useful x 2
  10. Mesquite

    Mesquite New Member

    Joined:
    Oct 13, 2018
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Integrity check did it. Thanks a lot. Who would have thought - freshly updated game...
     
  11. Armardar

    Armardar Member

    Joined:
    Feb 28, 2018
    Messages:
    40
    Likes Received:
    11
    Mesquite did it also fix for both 64 and 32 bit?
     
  12. Michael Newbury

    Michael Newbury Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2016
    Messages:
    882
    Likes Received:
    604
    I just ran a integrity check it came up saying 4025 files failed to validate. It re-downloaded them again have not yet had a chance to go back in see if that has resolved the issue.
     
  13. Vlastinek

    Vlastinek New Member

    Joined:
    Oct 15, 2018
    Messages:
    3
    Likes Received:
    5
    In the new version (65.6f) of the TS 2019 x 64 after editing your track database, damage the intersection turnouts throughout the track, some signals are missing link 0, the impossibility of makers through a database connection, the tunnel is to see the terrain, decal is missing, really the worst update for 9 years what you they have issued. To correct this, 99% builders are angry that you have undermined their work.
     

    Attached Files:

  14. Armardar

    Armardar Member

    Joined:
    Feb 28, 2018
    Messages:
    40
    Likes Received:
    11
    Still crashing for me... Unable to play 64-Bit
     
  15. Mesquite

    Mesquite New Member

    Joined:
    Oct 13, 2018
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Armardar: sorry to hear that. Both versions work for me. Maybe DTG have an idea?
     
  16. Michael Newbury

    Michael Newbury Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2016
    Messages:
    882
    Likes Received:
    604
    I have been having problems once again with 64 bit things would be going great then out of the blue it just freezes. I bring up task manager only to find railworks64 is not responding. Yet I can play the same route in 32 bit and have zero problems, lagging or any other issues.

    I have a ticket in and waiting for a solution and for the time being will only play in 32 bit.
     
  17. saltneyblue

    saltneyblue New Member

    Joined:
    Dec 11, 2018
    Messages:
    2
    Likes Received:
    1
    Same here. Random freezing in 64bit. Very frustrating.
     
  18. Michael Newbury

    Michael Newbury Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2016
    Messages:
    882
    Likes Received:
    604
    I have tried a couple of solutions found online regarding the issue with the latest NVIDIA drivers, neither worked for me back to square one on what to do.
     
  19. ashleykappa97

    ashleykappa97 New Member

    Joined:
    Apr 20, 2019
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    any fix for this yet brand new game today and it keeps crashing on 64 bit and 32 bit
     

Share This Page