1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sifa Problem Br146.2 05:34 After Empty Stock Move

Discussion in 'Known Issues & Bug Reports' started by thom_heg, Jan 16, 2020.

  1. thom_heg

    thom_heg New Member

    Joined:
    Mar 3, 2019
    Messages:
    14
    Likes Received:
    9
    Start with 05:29 stock move with 766.2 DBpbzfa.
    Goes free roam and continue with Br146.2 at the 05:34 eastbound local stopping service. When leaving platform at Aschaffenburg Hbf with 500hz magnet restriction I can’t acknowledge Sifa and I get an emergency brake no matter what. It’s not a bug if I choose to start directly with the 05:34 service.
     
  2. thearkerportian

    thearkerportian Well-Known Member

    Joined:
    May 31, 2019
    Messages:
    1,395
    Likes Received:
    2,290
    Perhaps forgot to switch off PZB in the cab car?

    EDIT: Just tried to reproduce. First the stock move, than the Regional service. Got out of Aschaffenburg no problem. Except too late because the service was auto-substituted with a BR 143...
     
    Last edited: Jan 16, 2020
  3. thom_heg

    thom_heg New Member

    Joined:
    Mar 3, 2019
    Messages:
    14
    Likes Received:
    9
     
  4. thom_heg

    thom_heg New Member

    Joined:
    Mar 3, 2019
    Messages:
    14
    Likes Received:
    9
    Thanks for the reply. I am pretty sure i turned off Sifa/pzb in cab car. I will double check. Maybe I do a wrong turn down off the cab car.. is there a correct order for this that I must follow?
     
    Last edited: Jan 17, 2020
  5. loader.tom

    loader.tom Member

    Joined:
    Jan 12, 2020
    Messages:
    43
    Likes Received:
    65
    The only real issues I have with sifa is when the peddle gets stuck, getting up and sitting down again normally sorts that but I've only really had that with the 422 on RRO. The other issue is Sifa being in audible sometimes, then as soon as it says "Sifa" the brakes are coming on.
     
  6. thom_heg

    thom_heg New Member

    Joined:
    Mar 3, 2019
    Messages:
    14
    Likes Received:
    9
    I push Sifa button as soon as “Sifa” shows up, but no reaction. Very strange, and seems like a bug. But can be that I shut down the other cab in a wrong way.
     
  7. loader.tom

    loader.tom Member

    Joined:
    Jan 12, 2020
    Messages:
    43
    Likes Received:
    65
    Have you tried standing up and sitting back down again?
     

Share This Page