1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sounds Hit And Miss Particularly On The 101.

Discussion in 'Known Issues & Bug Reports' started by Rob39, Jan 22, 2019.

  1. Rob39

    Rob39 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 14, 2018
    Messages:
    1,031
    Likes Received:
    803
    The horns on the 47 and the 101 are a bit basic compared to the 45, which sounds fantastic btw. Also especially with the 101. Sounds go missing at times, often the guards buzzer, or the vacuum brake.
     
    • Like Like x 1
  2. TrainSim-Steve

    TrainSim-Steve Staff Member

    Joined:
    Nov 14, 2016
    Messages:
    438
    Likes Received:
    895
    Hi Rob,

    Thanks for sharing this with us. Are you able to give us some steps so that we can attempt to reproduce it in the office - any particular steps that makes this appear for you?

    Best, Steve
     
  3. Manclion

    Manclion Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2018
    Messages:
    207
    Likes Received:
    386
    It appears to be random sometimes you start a service and the vacuum sounds will be there, then they just appear and dissappear.
     
  4. Rob39

    Rob39 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 14, 2018
    Messages:
    1,031
    Likes Received:
    803
    Happens quite a lot at random with the guards buzzer. I can say that the vacuum sound didnt materialise on the ‘special’ service 101
     
  5. HappyJose

    HappyJose New Member

    Joined:
    Jul 29, 2018
    Messages:
    24
    Likes Received:
    10
    Are you supposed to hear a buzzer sound from the guard before departing when driving the 101? Not something I've heard so far.
     
  6. xD 2Bad4You

    xD 2Bad4You Well-Known Member

    Joined:
    Mar 10, 2018
    Messages:
    941
    Likes Received:
    725
    No thats not currently simulated. You hear the buzzer if you press it though.
     
    • Like Like x 1

Share This Page