1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Tunnel Entrance Bug.

Discussion in 'Bug Reports' started by Kim Olesen, Jul 19, 2019.

  1. Kim Olesen

    Kim Olesen Member

    Joined:
    Jun 21, 2018
    Messages:
    77
    Likes Received:
    58
    Hi DTG. Please fix the bug in the TS code that sometimes cause tunnel entrances to apoear blocked. If you don’t it seems the extension for Konstanz Villingen (was to be Konstanz -Hausach) build by Maik Golz (now of TSG and the creator of some of the best German TS content) will never be released. He just stated this on rail-sim.de.

    So please fix this bug. The extension goes through some of germanys modt soectacular nature, and if never released this will be a loss for everyone, including DTG.
     
    • Like Like x 1
  2. Average_Joe57

    Average_Joe57 Active Member

    Joined:
    Jun 7, 2018
    Messages:
    111
    Likes Received:
    119
    It is pretty annoying, would love to see this bug corrected as well.
     
  3. 749006

    749006 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2016
    Messages:
    2,499
    Likes Received:
    905
    There are a lot of routes where this does not happen and I only see the problem on Freeware Routes.
    If the Authors of such routes used the same assets DTG do then it might not be a problem
    Rather poor of Maik Golz to blame DTG

    Peter
     
    • Like Like x 1
  4. Kim Olesen

    Kim Olesen Member

    Joined:
    Jun 21, 2018
    Messages:
    77
    Likes Received:
    58
    There are payware routes with this problem too. Maik is one of the best (if not the best) German routebuilder. His knowledge of TS is immense.
     
  5. Average_Joe57

    Average_Joe57 Active Member

    Joined:
    Jun 7, 2018
    Messages:
    111
    Likes Received:
    119
    Soldier Summit is an example of one of the payware routes with the bug.
     
  6. 749006

    749006 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2016
    Messages:
    2,499
    Likes Received:
    905
    And the Albula line also has multiple tunnels but I don't recall any blocked ones.
    I do know of Maik Goltz also of VR fame.

    Peter
     
  7. StratPlayer62

    StratPlayer62 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 8, 2016
    Messages:
    362
    Likes Received:
    412
    Donner Pass......
     
  8. darujhistan

    darujhistan New Member

    Joined:
    Apr 20, 2018
    Messages:
    21
    Likes Received:
    20
    Those of you that have blocked tunnels for any of the US routes, do you have the US Loco and Assets pack installed? I do not have these US routes to test, but I have had a number of UK routes with blocked tunnels, installing the US pack resolved this problem for me.
     
  9. 749006

    749006 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2016
    Messages:
    2,499
    Likes Received:
    905
    A route that was introduced 7 Years ago
     
  10. StratPlayer62

    StratPlayer62 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 8, 2016
    Messages:
    362
    Likes Received:
    412
    Does that mean it doesn't deserve to have its problems fixed?
     
    • Like Like x 1
  11. 749006

    749006 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2016
    Messages:
    2,499
    Likes Received:
    905
    I did not say that - but you introduced it in to a discussion about a route being modelled today and why the route could not be made.

    The Gotthard Route has just been released and does not have the problems Maik Golz says needs fixing.
     

Share This Page