1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Wrong Image On The Tsw Website

Discussion in 'General Discussion' started by Rob Jansen, Jan 13, 2020.

  1. Rob Jansen

    Rob Jansen Well-Known Member

    Joined:
    Dec 8, 2016
    Messages:
    331
    Likes Received:
    922
    I don't think it has been noticed before it seems (or it was not changed).
    But if you just scroll down it talks about the East Coastway, but then it shows an image from Norddeutsche-Bahn: Kiel - Lübeck Route from Train Simulator :thinking:

    Maybe update that information?
    TrainSim-Dmitri TrainSim-James

    upload_2020-1-13_10-24-58.png


    As a side note, the performance of the Dovetail Live website, especially the Mastery part is very sluggish.
    The main site takes about 4 seconds before it even starts loading, TSW page about a second then Mastery about 2.5 again per page (sometimes even longer)

    It seems that the website is also still using TLS 1.0 or 1.1, which is deprecated and removed in just a few months from browsers.
    upload_2020-1-13_10-38-37.png
     
    • Like Like x 2
    • Helpful Helpful x 1
  2. Anthony Pecoraro

    Anthony Pecoraro Well-Known Member

    Joined:
    Dec 11, 2016
    Messages:
    1,877
    Likes Received:
    2,101
    Dimitri is aware.
     
  3. TrainSim-Steve

    TrainSim-Steve Staff Member

    Joined:
    Nov 14, 2016
    Messages:
    438
    Likes Received:
    895
    Thanks Rob,

    The team are looking at it and will hopefully be resolved soon.

    Best, Steve
     
    • Like Like x 2
  4. Cyklisten

    Cyklisten Member

    Joined:
    Sep 29, 2019
    Messages:
    20
    Likes Received:
    27
    I can´t even get Mastery menu to load when starting the game anymore, it's trying to load then a message about "lost connection" pops up.
     
  5. TrainSim-Dmitri

    TrainSim-Dmitri Staff Member

    Joined:
    Jan 4, 2019
    Messages:
    902
    Likes Received:
    2,767
    Hi Rob, thanks for letting us know, looks like this has been resolved now.

    Dmitri
     
    • Helpful Helpful x 2
    • Like Like x 1

Share This Page