1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Scenario Planner

Discussion in 'Suggestions' started by WVUadam, Aug 20, 2020.

  1. WVUadam

    WVUadam Member

    Joined:
    Oct 7, 2018
    Messages:
    83
    Likes Received:
    72
    Scenario planner is great but theres too much limited freedom.

    For example I wanted to create a route for ECW. From Seaford to Eastbourne via Lewes Which you can't do as you can only travel on a set path which you do normally in the game.
    I know it's only been released I hope there's a vast improvement to this exciting feature.
     
    • Like Like x 2
  2. bart2day

    bart2day Well-Known Member

    Joined:
    Jul 24, 2018
    Messages:
    287
    Likes Received:
    442
    That would involve getting to Lewes and then changing direction and cab ends. I don’t think the scenario planner can cope with that in its current state.
     
    • Like Like x 1
  3. ehrenholt

    ehrenholt Active Member

    Joined:
    May 6, 2020
    Messages:
    305
    Likes Received:
    159
    Do it in 2 parts
     
    • Like Like x 1
  4. jeaglesone

    jeaglesone Member

    Joined:
    Nov 27, 2019
    Messages:
    27
    Likes Received:
    51
    Well, I mean, TS could, and the entire point of TSW is that you can also walk around etc
     
  5. Rail Runner

    Rail Runner Well-Known Member

    Joined:
    Sep 9, 2018
    Messages:
    377
    Likes Received:
    382
    I wish I could be able to leave messages for the driver like you would be able to in Train Simulator.
    I know that it is a very different game, but it’s more of Freeroam is it not?
     
  6. patrizios

    patrizios New Member

    Joined:
    Aug 22, 2020
    Messages:
    2
    Likes Received:
    1
    It would be very useful to have the possibility to choose the departure and arrival points directly from the map by clicking with the mouse instead of choosing them from a long list. Another thing would be the ability to create custom consists instead of choosing predefined trains. Some locomotives have no consist but are on their own
     
  7. kylel2036

    kylel2036 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 7, 2020
    Messages:
    767
    Likes Received:
    584

Share This Page